
Cikkszám | 30605 |
Súly | 500 gr (0,50 kg) |
Szélesség | 97 mm |
Magasság | 110 mm |
Mélység | 66 mm |
Márka | LALLEMAND |
Listaár |
bruttó 11 190 Ft
/db
nettó 8 811,023 Ft
/db |
Deviza bruttó árak (tájékoztató jellegű) | 28.49 EUR / 214.66 HRK / 140.81 RON / 30.57 USD |
A termék szállítási díja a súlyának és a kosárba helyezett többi termék függvényében alakul.
Bővebb információért látogass el Szállítási és fizetési információk oldalunkra! |
Pezsgősítéshez, reduktív fehérborok hideg erjesztéséhez. Az élesztő különösen alkalmas pezsgő alapborok, tank, valamint klasszikus pezsgők erjesztésére. Killer faktorral rendelkezik, így gyorsan túlnövi a vadélesztőket. Széles hőmérsékleti tartományokban alkalmazható 10-30 co-ig. Csekély mértékben képez habot és kénhidrogént. Alkoholtűrése igen jó, hasonlóképpen a kéndioxid tűréshez, mely kisérletileg igazoltan is kiemelkedő ( 40 mg/l fölötti So2 érték mellet is alig kisebb a CO2 képződés, mint a kéndioxid nélküli tételeknél.
Pezsgősítésnél, illetve megakadt erjedés újraindításánál a szárított élesztőket akklimatizálni kell. A rehidratált élesztőt kétszeres mennyíségű szintetikus közegbe öntjük (1:1 bor és víz keverék) A keveréket 16-20 órán keresztül 20Co-on tartjuk, időként felkeverve.